Ekologi och Mejeri och annat

Har kommit fram till att jag ÄLSKAR mejeriprodukter... skulle krevera utan dom... älskar verkligen mjölk och fil och jogurt och sånt... smör och margarin kan jag visserligen vara utan, men mjölk, fil, jobgurt och ost, gud vad det är gott... visserligen är jag kräsen när det kommer till mejeriprodukter oxå, precis som med allt annat... det ska vara MILKOS mjölk och fil, helst dom Ekologiska... och så älskar jag Arlas Ekologiska milda Jogurt... Milkos ekologiska mjölk,  milkos vanliga fil och Arlas ekologiska milda jogurt... det kan jag leva på... tack och lov är jag inte laktosintolerant, skulle det visa sig att jag var det, så skulle jag skita i om jag blev sjuk, jag skulle dricka vanlig mjölk och inte den laktosfria, skulle nog nästan begå självmord än att sluta med mjölkprodukter, eftersom jag VÄGRAR äta soja-produkter och laktosfria produkter... men å andra sidan är det mycket jag vägrar äta...

Tycker inte om bönor, dom enda bönorna jag äter är vita bönor i tomatsås, och brytbönor.. Tycker inte om svamp, dom enda svamparna jag äter är Champinjoner och Trattkantareller... Tycker inte om kyckling, tycker inte om färdiggjorda köttbullar, jag ska göra dom själv för att jag ska äta dom, tycker inte om korv, om jag ska äta korv och färdiggjorda köttbullar ska det vara från SiljansChark... så tycker jag inte om skaldjur, tycker inte heller om äpplen...

Men å andra sidan äter jag väldigt mycket skumma saker... som till exempel Haricot Verts och sockerärtor och pitahaja, sharon, och knäppa saker..

VEM ska jag välja? VEM är det jag vill ha av dom två? Av E och B, vem ska jag välja? Jag vill ha båda, och jag tycker om båda så J---A mycket... Får fundera ett tag och försöka lista ut fördelar och nackdelar...

Ikväll ska jag titta på Stjärnor på Is... äntligen är det något på tv4 som är i min smak... det har det inte varit på flera år, om det nångång har varit det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0