Middagstips

Kycklinggryta
Ingredienser:

1 burk Peanut satay sauce
3-4 kycklingfiléer, strimlade
Kryddor efter smak och tyckte
400 gram valfria frysta wokgrönsaker
1 konservburk Blue Dragon wokgrönsaker
1 konservburk vattenkastanjer
1 konservburk bambuskott
1 lök
5 dl Grädde
+ mer vätska vid behov
Serveras med Nudlar

Gör så här:
Stek kycklingstrimlorna så dom blir välstekta, lägg kycklingen i en gryta när den är färdigstekt. Stek sedan löken så den blir mjuk. Lägg i löken i grytan. Dags att krydda i grytan. Stek dom frysta wokgrönsakerna. Lägg i ALLA wokgrönsakerna i grytan, plus vattenkastanjerna och bambuskotten. Innan wokgrönsakerna och bambuskotten och vattenkastanjerna läggs ner i grytan ska man hälla bort vätskan från konservburkarna. Häll i grädden i grytan. Rör om, så att allt blandas. Häll sedan i hela burken med Peanut satay Sauce, och rör om igen. Smaka av, krydda mer om du vill. Låt grytan koka ihop, och allt blandas om ordentligt. Nudlar eller ris passar till. Det står annars på Peanut Satay Sauce-burken hur man gör, man kan ha i dom grönsaker man vill, man kan även byta ut kycklingen mot räkor.

Peanut Satay Sauce

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0