eko

här ekar det av en ouppdaterad blogg... har en ruskigt bra anledning, enligt mig själv iallafall.. Min dator är på lagning, lyckades på något vis pajja den, inget allvarligt fel, och jag vet på't ungefär hur den har gått sönder, jag har snöbblat över laddningskabeln för ofta, så nu har själva staven hålet där man stoppar i laddningssladden i laptopen försvunnit in i datorn och blivit ett spöke, ska hämta ut den från lagningen imorrn.. det var lite väl magstarkt dyrt med lagningen, det gick 1000 spänn för nått som tog kanske 10 minuter att fixa...

saltbil=satan kan...

0-4fd7686f8697ae0f8bcfdcd92b5caa28.png

Kolla varifrån!

saltbil=satan kan inte vägverket ge fan i saltbilen? Vägen blir mycket bättre av det, när det är vinterföre, stället för att dom ska salta och fjolla runt med dom från fjollträsk, som inte kan köra.. Låt det vara vinter före där det är, och salta istället där det behövs...


ironi... En...

366b4deb566de3f67160e9e8269842c3.png

Kolla varifrån!

ironi... En lastbil som åkt ner i diket med bakarslet, så nu försöker assistanskåren få upp lastbilen... Får se hur det går, med tanke på att vägverket inte kan göra sitt jobb ordentligt..


...

Låg och funderade en hel del igår kväll innan jag somnade. Jag funderade på hur jag ska få ordning på mitt liv, på jobb delen, så har jag bestämt mig för att jag ska plugga upp betygen och sen plugga till Lokförare. så på den avdelningen har jag löst problemet, eller vad man ska kalla det, för problem är det nog inte heller.

sen tänkte jag hur jag ska få ordning på kärlekslivet, och resten på det privata planet. för jag tänkte att jag till slut kommer att ha en pojkvän, och det vill jag ha en oxå, men just nu känner jag att jag måste få ordning på mitt liv i helhet innan jag kan lägga nån kraft på det. Jag menar som så att hur i helskotta ska jag lyckas få en kille att stå ut med mig när jag knappt klarar av att stå ut med mig själv. Och innan jag har fått ordning på mitt liv, så känner jag att jag inte vill/orkar/står ut med en person att dela mina problem med. Jag vill lösa dom flesta av mina bekymmer först, innan jag ger mig in i ett förhållande. bland annat bli klar med utbildningen, och skaffa en egen lägenhet först, för att vänja mig vid att bo själv, och att när utbildningen blir klar, förhoppningsvis ha ett fast jobb, med en inkomst. Jag vill kunna känna mig själv bättre först, och klara av att stå ut med mig själv. Jag menar med tanke på att jag vet att jag är väldigt envis och excentrisk, och mer eller mindre skvatt galen, men den kille som jag väl blir ihop med, när det nu blir, kommer nog aldrig få tråkigt...

nu har...

7a0d7186d35918db14251865d17b1961.png

Kolla varifrån!

nu har jag kommit på vad hollys mest politiskt okorrekta störningsmoment är för något.. Frågan man alltid får när man har ramlat eller gjort illa sig eller tappat nått.. Gick det bra? Om man har ramlat så är det givet att det inte gick bra.. Man kan istället fråga: gjorde du illa dig?


GPS = Aldrig i livet

Man ska inte lite på GPSer, eller hitta.se eller eniro.se heller för den delen.. dom hävdar att Borlänge ligger längre NORRUT än Edsbyn.. konstigt tycker jag.. Hur får dom till det liksom? Finns det flera Edsbyn, eller flera Borlänge?

Har varit i Falun idag hos Farmor... var där hela dagen, som vanligt när jag är hos farmor... man ska INTE ha något inplanerat... hon försökte supa mig under bordet, det gick ganska bra för henne.. känner mig iallafall något salongsberusad... hade lite projekt för oss... rensade i hennes blomrabatt.. tittade på bilder från bröllopet, skickade mail till brudgummens föräldrar (åt farmor), gick ner på fotobutiken och skrev ut några av bilderrna från bröllopet.. så tittade vi på ett inspelat videoklipp från farfars begravning, vilket var jobbigt att se.. så satt vi och chattade en stund..

rättviks busstation...

0-7fefe50ff65474361087baa75ba5e408.png

Kolla varifrån!

rättviks busstation sitter jag på, sitter på bussen ner till falun för att byta till borlänge. Kacka är det som kör, då vet man iallafall att det inte är biltjuvskörning, med tanke på att det är vinterväglag och att Kacka är en tjej. Skönt iallafall att det är en direktbuss, tål inte mjölkpallsbussarna, åker med dom ibland ändå, i brist på direktbussar. Har in i helsike med problem nu när vintern och minusgraderna har kommit. Älskar att det är vinter och minusgrader, men det gör inte min kropp som har gått på strejk. Lederna och musklerna stelnar nästan på en gång när jag går ut. Och lederna låter som en hel symfoniorkester för minsta lilla rörelse, och benen domnar bort för minsta lilla. Men då får man se till att hålla igång så att jag kan använda kroppen resten av dagen. Får se vad jag hittar på för mat när jag kommer hem till mamma.


bäbis

har precis läst mig till på Facebook att min kusin Patrik har fått smått idag, han har fått en liten dotter som heter Nella... så kul att det har kommit lite smått till världen.. har inte sett några bilder på den lilla än.. vad jag har förstått så ska dom få komma hem från BB idag, iallafall vad jag har läst mig till på Facebook...

RSS 2.0