haha



verkligen puckon, som klarar av att göra en låt oigenkännlig... jag hör inte vilken låt det är dom försöker sjunga.. alfredsson (han närmast kameran) verkar vara väldigt dyngrak, haha.. kul att se killarna på liljedals förfesta..

forts. demokrati..

Tycker det är kul att läsa kommentarerna om det tidigare inlägget "Demokrati".. Bland annat skrev jag det inlägget för att skapa debatt.. och jag tycker att en debatt är nödvändig för att det ska komma igång lite diskussioner.. Jag har inte bestämt mig än vad jag ska rösta på än, men just nu så lutar det mot SD.. men jag väntar och ser om det kommer igång diskussioner från dom andra partierna innan jag bestämmer mig.. Men som det ser ut nu så blir det en missnöjesröstning för min del, men det är fortfarande några månader kvar tills valet, och jag hinner fortfarande ändra mig.. Det är möjligt att jag kommer impulsrösta på valdagen, efter vad jag kommer tycka då, är det som jag kan hålla med mest då..
Man ska vara kritiskt till alla partier tycker jag, inte bara kritisk mot SD, nog för att många är mer kritiska mot SD än något annat parti, vad jag tycker mig märka (jag har inga som helst belägg för det)..
Det jag ville komma fram till egentligen var att Sverige är en demokrati och att man får rösta på vad man vill, vilket betyder att politiker inte har rätt att leka överförmyndare och säga åt folket vad dom ska rösta på.
Att alla människor har lika värde, det är underförstått tycker jag.
Att jag har åsikter, det betyder inte att jag behöver ha bevis, eller belägg för dom, vissa saker som jag kan nämna betyder inte heller att jag har läst det nånstans, eller har några belägg för det heller, men det jag menar då är att det förekommer, men jag vet inte i hur stor utsträckning.
Invandring behövs, helt klart.. det tror jag faktiskt dom flesta är överens om, men JAG TYCKER, att man ska kunna sysselsätta dom som redan är i Sverige. Jag vet inte exakta siffror, men det är nog runt åtminstone 100000 som är arbetslösa, som inte är satt i någon form av sysselsättning, nu räknar jag bort studenter och sjukskrivna. Jag tycker att det vore en bra ide att sätta alla arbetslösa i sysselsättning, oavsett etnicitet, spelar ingen roll om personen heter Lisa eller Ahmed. Att sätta dom som finns här i sysselsättning innan man börjar tänka på ännu mer arbetskraftinvandring. Arbetskraftinvandring är bra, ja. Men ta till vara på arbetskraften som finns här, till att börja med. När majoriteten av dom arbetslösa har fått jobb, eller börjat plugga, så kan man fortsätta ha massinvandring.. invandring ska vi iochförsig ha ändå, men kanske inte i lika hög utsträckning.

Facebook-test

Highway King!
Du är en äkta trucker som älskar stora motorer och många hästkrafter! Du kan ditt fordon utantill och är inte rädd för att få skit under naglarna. Du är den som blir irriterad över folk som inte använder blinkers och inte planerar sin körning för att underlätta för större fordon. Du har diesel i blodet och en turbo till hjärta! En riktigt passionerad trucker!


gjorde nyss ett test på Facebook.. fick detta svaret.. haha... svaret stämmer nog inte fullt ut... fick alla rätt på testet, men att jag frågade om svaret på hälften av frågorna förtäljer inte historien... haha..

Hallå??!!!

Behöver jag verkligen skriva ut i bloggen i ett inlägg att personliga påhopp INTE tolereras?

I min blogg så tolererar jag inte personliga påhopp, varken mot mig, mina anhöriga eller mina vänner!

Jag förutsätter att folk använder sitt sunda förnuft helt enkelt..

Att folk har en personlig åsikt, det köper jag, och det uppskattar jag, till och med jag har en personlig åsikt, och är berättigad en dessutom. 

men jag tolererar verkligen inte att folk har sånt dåligt förnuft att dom måste använda sig av personliga påhopp, och DESSUTOM gömma sig bakom att vara anonym!

Om du nu vill säga till mig vad du tycker och tänker om mig, gör det då personligen, eller skriv ditt namn, och inte anonymt på bloggen..

Personliga påhopp och isynnerhet dom anonyma kommentarer i min blogg tar jag bort så fort jag ser dom...

Även om du vill vara anonym, har iallafall förstånd om att komma på ett namn, även om det inte är ditt riktiga namn, lite fantasi har du väll?

Demokrati

Har Centern och dom andra 6 partierna som har suttit vid makten dom senaste åren hört talas om ordet Demokrati? Jag börjar starkt betvivla det. Dom verkar inte förstå att om svenska folket har valt in ett parti till riksdagen så har det partiet i riksdagen att göra, oavsett hur mycket vänstern, sossarna, miljöpartiet, centern, folkpartiet, kristdemokraterna, moderaterna protesterar. om nu svenska folket väljer att rösta in SD till riksdagen så är det så, då är det svenska folket som har bestämt det, det har inte dom andra partiledarna något med att göra, dom kan inte påverka det mer än att dom lyssnar på väljarna. Jag kommer att rösta på SD, det kommer inte jag att hymla med, jag tänker rösta på dom bland annat för att knäppa alla andra partier på näsan, för att dom inte röstar på sina väljare. jag är ingen rasist för det, och jag har absolut inget emot invandrare, däremot tycker jag att Sverige ska ta hand om alla arbetslösa, pensionärer, utförsäkrade, och sjukskrivna först, innan dom slösar mer skattepengar på att ta hit fler invandrare som inte vill arbeta. Jag har inte något emot invandrare som VILL jobba och lära sig svenska. det är en sak om det är risk för personens liv. men kommer det hit personer som bara kommer hit och lever på samhället, och inte vill jobba eller ens lära sig svenska så ska dom inte vara här. Till exempel, en invandrad pensionär, som aldrig har jobbat här i Sverige i hela sitt liv, får ut mer i pension än en svensk pensionär, som har jobbat och slitit hela sitt liv här.

Här är anledningen till att jag valde att skriva om detta, Artikeln.. Jag tycker att Kenneth Johanssons uttalande är skamligt i den här artikeln. Ett parti har i riksagen att göra, så länge det kommer över 4% - spärren vid ett val.. och kommer då SD över 4%-spärren så har dom i riksdagen att göra.. Vid det här valet så tror jag att dom kommer in i riksdagen, för att dom har gjort vad dom andra partierna inte göra, dom tar upp invandringsfrågan, dom andra partierna tystar ihjäl frågan istället...

Plugg

Har börjat plugga nu den här veckan... är skitkul faktiskt.. har haft introduktion i Matte B, får läroboken om en och en halv vecka.. så har jag börjat på med svenska c, första redovisningen, eller vad man ska kalla det ska skickas in senast söndag.. på onsdag är det introduktion i naturkunskap b, får se hur det går... lär nog bli ganska kul det oxå, med tanke på att läraren är väldigt bra, och ganska rolig.. har samma lärare i matte och i naturkunskap... det är dom enda kurserna som är närkurser, som jag läser på plats i skolan, svenskan läser jag på distans, sen ska jag läsa fler kurser på distans oxå, men det är en kurs åt gången under terminen... läraren i matte och naturkunskap tycker nästan synd om mig eftersom han är den enda läraren som jag kommer ha lärarledda lektioner med under hela terminen, det tycker jag ska bli kul faktiskt...

inredning

  
gjutjärn


Träpanel

 
skinnsoffa

 
Pasteller

 
Rottingmöbler


Träluckor

  
Valnöt,               eller             mosaik       eller         Marmor


älgar


orkidéer, eller andra lättskötta blommor, inte mycket blommor alls....


lite utav sånt jag gillar, när det kommer till inredning... sen är problemet att få till inredningen på ett snyggt sätt så att det inte skär sig.. en snygg blandning av pasteller, varma färger, skinn, rotting, trädetaljer, marmor, gjutjärn, mosaik, samtidigt som det ska vara ljust och stilrent... undrar om det går att få ihop allt i en smäll... en blandning av medelhavstema, läder/trä/gjutjärn, pastell, japanskt, romantiskt, antikt...

dyngrak

Imorrn börjar skolan.. :D    Me like it... ångrar faktiskt att jag inte pluggade mer/bättre när jag väl gick i skolan, så att jag hade sluppit plugga upp betygen nu... men men, nu är det så... saknar faktiskt grejen att plugga... jag vet, jag är knäpp... iofs är det bara en introduktion imorgon, samling och information, eller nått sånt.. om jag har fattat det rätt..


var på fest igår hos sussi på konsum.. festen var inte på konsum, utan hemma hos sussi... hade tänkt att jag skulle vara nykter då igår, det gick inge bra, det slutade med att jag var dyngrak och spydde... så idag är jag bakis utav bara fan, så jag har spytt 2 (två) gånger idag oxå... är väll lite bättre nu, men är fortfarande tung i huvudet... aldrig mer, säger jag bara, och då syftar jag inte på att supa, för det kommer jag göra fler gånger, men aldrig mer att jag tänker kliva upp ur sängen när jag är bakis, jag ska då ligga och tryna i sängen tills det har slutat snurra... jag blev dyngrak ovanligt fort igår, och av ovanligt lite, men jag har mina teorier till varför jag blev dyngrak på en gång, dels för att jag inte hade ätit så mycket över lag under dagens lopp, OCH för att jag  SVEPTE 4 groggar i en smäll, med knappt nått mellanrum.. det är det jag säger, jag KAN inte supa ordentligt, och jag borde inte supa heller för den delen, är ju som en svamp och drar i mig spriten på en gång... var nog till och med dyngrak när jag vaknade imorse, vinglade utav bara fan när jag gick på toa.. kul hade jag iallafall... mer eller mindre alla som var där försökte para ihop mig med stinkan, men det ville inte jag, jag vägrade, jag lät nog ganska roligt när jag gapade och skrek och sluddrade... och mixon trodde seriöst att jag ville följa med han ner i källaren och titta på pontiacen och hångla, haha, verkade inte som att han tänkte på att han och sussi är i lag.. aja... nu ska jag gå och sätta  mig i sängen och glo på nån film på datorn, det är INGET bra på tv... imorrn, däremot, då är det; Ncis, 2½ män, Jims värld och Becker..

Den sista dansen



Längtar till i sommar, och förhoppningsvis är det nån form av logdans i närheten, eller dans i nån folkpark, som det var för i världen... det var länge sen jag var på logdans, det var nog på högstadiet, eller mellanstadiet...

fin låt


knivställ, Voodoo



Hittade den här bilden på ett knivställ, knivstället heter Voodoo... tyckte den var riktigt läcker och häftig... behöver jag säga att jag vill ha en sån? tyvärr kostade den 995:- , så jag får hålla mig till tåls med något dylikt...


Vår

Nu har ju julen och nyår passerat, så då tänkte jag att jag gör om designen på bloggen igen, så att det blir en mer vårig design.. får se vad jag hittar på för design till sommaren, eller om jag låter den här designen vara kvar så oxå, och bara gör om Headern då...

har skaffat en ny mobil som jag är helnöjd med.. en nokia n97 mini..


Emma: om du har läst ordentligt så har jag ingen fyrhjuling... och det stämmer att jag inte har körkort, men för den skull så behöver inte det betyda att jag inte vet hur vägarna är, och att jag aldrig har varit på en väg.. dessutom hör jag hur andra som faktiskt HAR körkort svära över att saltbilen är en onödig grej, om man bortser från vissa vägsträckor där det faktiskt kan vara bra att salta.. men vägverket behöver inte salta bara för att serva stockholmarna.. stockholmarna, och förövrigt resten av södra sverige, (GENERELLT, INTE ALLA), får lov att lära sig att köra i vinterföre, vi bor hur det än är i sverige, här blir det vinter varje år, och det blir mycket snö, då får man anpassa körsättet efter klimatet och vädret och vägen, inte tvärsom...


RSS 2.0